Vårt arbete cirkulerar runt människors insikt, involvering och investering
NaetverkMagnus Reinfeldt

Jag tror på människans fria individuella skaparkraft. Alla vill vi från början ha bekräftelse för den vi verkligen är, och får vi det så kan vi få utlopp för våra innersta drömmar och drivkrafter. Vi blir då också öppna inför samarbete i grupp och öppna som ledare inför att ge andra samma känsla av självförverkligande genom ett coachande förhållningssätt.
De företag som vågar använda sig av att utveckla medarbetares personlighet och sammanhållning kommer vara de framgångsrikaste i framtiden.

Kontakt: Hjuletmetoden Sverige AB
Tel: 0708-209730
E-post: magnus@hjulet.se

 Linda Hedberg

Jag tror på människan som kraft. Och jag tror att människor kan göra skillnad.
För att få företag att bli unika och i världsklass så måste vi utgå ifrån detta för att lyckas. Jag har arbetat med människan i fokus sen jag gick ut pedagoglinjen på Musik och Teaterhögskolan -98 och mitt fokusområde har varit kommunikationsträning både i grupp och individuellt. Jag brinner för att utveckla grupper, skapa större självinsikt hos varje individ, chef som medarbetare och skapa lönsamhet i företag genom att sätta personalen främst.

Kontakt: Hjuletmetoden Sverige AB
Tel: 0708-209730
E-post: linda@hjulet.se


Utöver oss har vi valt att arbeta med underkonsulter med olika kompetens och där vi kompletterar och formar projekt efter kundens behov.Nätverk
Alla våra kompetenta konsultkollegor har vi nära samarbete med och har noga valt, vare sig de nu finns i Nätverket eller har licens på hjulet®.

Läs mer om medarbetare

Start  |  Om oss  |  Kunder  |  Hjulet  |  Erbjudanden  |  Kontakt